Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

YouTube Ücretli Olacak mı?

Google'ın YouTube için reklamlardan arındırılmış, ücretli bir servis sunacağı söyleniyor. İşte YouTube Music Key adındaki bu yeni servisin detayları.




Reklamlarla boğulan mobil uygulamaların ücretli ve reklamsız sürümleri sunulurken YouTube'un neyi eksik? Google da böyle düşünmüş olacak ki YouTube Music Key adında, kullanıcılardan abonelik bedeli alan, bunun karşılığında hiçbir reklam görüntülemeyen bir hizmeti hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Bu servis ile reklamsız kullanımın yanı sıra, çevrimdışı dinleme (cihazınıza şarkı indirme) olanağı da aylık bir kullanım ücreti karşılığında mümkün olacak. Özellikle mobil kullanıma odaklı bu yeni servis, internette yer alan en büyük müzik kütüphanesinin artık YouTube olduğu göz önünde bulundurulursa hiç de fena görünmüyor.




Yine de milyonlarca kullanıcının, yıllardır hiçbir ücret ödemeden kullandığı bir hizmet için para talep etmek, Google için bile oldukça riskli bir hamle. Google gibi ev kullanıcılarından ücret alan neredeyse hiçbir servisi bulunmayan bir markanın YouTube'a tarife getirmesi, ücretsiz kullanımda sunulan reklamların daha da abartılmasına ve göze batmasına neden olabilir.




Designed By Teknoyazilar