Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

iWatch Başka Bahara Kaldı

Apple giyilebilir teknolojilere ilk adımı çok daha güçlü atmak istiyor. Analistler, akıllı saatin bu nedenle çok daha ileri bir tarihe ertelendiği konusunda hemfikir.




iPhone 6 hakkında aylardır onlarca görsel sızdırıldı. Peki, Apple'ın çıkaracağı ve hatta bir iddiaya göre bu sonbahara yetiştireceği söylenen iWatch hakkında tek bir fotoğrafın bile ortaya çıkmamış olması sizce de ilginç değil mi? KGI Securities analistlerinden "Apple kahini" olarak da bilinen Ming-Chi Kuo, iWatch'u önümüzdeki yıldan önce beklememizi öneriyor.

iWatch ile ilgili bakış açımızı baştan aşağı değiştirmemizi öneren Kuo, Apple'ın giyilebilir cihaz teknolojilerine atacağı ilk adımı simgeleyen iWatch hakkında tahmin edilenden çok daha büyük zorluklar yaşadığına dikkat çekiyor. Bu zorluklar donanım ve sistem tasarımından, üretim ve entegrasyona kadar geniş bir yelpazede boy gösteriyor.

Bir gün iWatch'un mutlaka çıkacağına inandıklarını belirten uzman analist, cihazın olası çıkış tarihinin ise tüm bu zorluklar nedeniyle en erken 2015 olabileceğini açıklıyor. Anlaşılan Apple, henüz iWatch'un seri üretimine bile başlayabilmiş değil.

Designed By Teknoyazilar