Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Buz Kovası Sırası Ona Geldi

ALS hastalığıyla ilgili farkındalık oluşturma kampanyası Buz Kovası İddiası giderek yaygınlaşıyor. Microsoft kurucusu Bill Gates'ten sonra eşi Melinda Gates de buzlu suyun tadına baktı.



Motor nöron hastalığı olarak da bilinen ALS hastalığı hakkında farkındalık oluşturmak için hayata geçirilen "Buz Kovası İddiası" kampanyası devam ediyor. Teknoloji dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla süren kampanyada, ünlüler bir kova dolusu buzlu suyu başlarından aşağı döküyor ya da ALS Vakfı için 100 dolar bağışta bulunuyor. Buzlu suyu dökme cesareti gösteren ünlüler başkalarına da meydan okuyabiliyor.

Kimler katıldı?

Hatırlanacağı gibi, Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, bir kova buzlu suyu başından aşağı döktükten sonra Bill Gates, Sherly Sandberg ve Reed Hasting'e meydan okumuştu. Gates'in Zuck'a cevabı gecikmemiş ve kendi tasarladığı bir düzeneğin altına girerek buzlu suyun tadına bakmıştı.





Sıra Melinda Gates'e geldi

Buz Kovası İddiası'na bir destek de Bill Gates'in eşi Melinda Gates'ten geldi. Gates Vakfı çatısı altında gerçekleştirilen çalışmalarda etkin rol üstlenen ve hayırseverliğiyle tanınan Melinda Gates, bu kampanyaya da Facebook yöneticisi Sherly Sandberg'in meydan okuması üzerine katıldı. Soğuk bir kova suyun altına girmek için doğum gününü seçen Gates, Katie Couric, Stephen Colbert, Yuri Milner ve kızı Phoebe Adele Gates'e meydan okudu.



Apple'dan Schiller, Microsoft'tan Nadella
 Daha önce Apple Başkan Yardımcısı Phil Schiller ve Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın da katıldığı kampanyada teknoloji dünyasından başka hangi ünlüler yer alacağı merak konusu.
Designed By Teknoyazilar