Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

HTC One M8 Windows Phone Tekrar Gözüktü

HTC'nin amiral gemisi One M8'in Windows Phone kullanan sürümü, ABD'nin ünlü operatörü Verizon listelerinde, detaylı bir şekilde göründü.



Daha önce sizlerle burada paylaştığımız haberde ortaya çıkan HTC One M8 Windows Phone Edition fotolarından sonra, daha detaylı fotoğraflar gelmeye devam ediyor. 

ABD'nin ünlü operatörlerinden Verizon'ın listelerinden sızdırılan detaylı görsellere göre HTC, One M8'i hem Windows Phone hem de Android olarak, tercihe göre müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.


İlgili sürümün ilk olarak Verizon'a özel çıkıp çıkmayacağı netlik kazanmış değil fakat One M8 Windows Phone Edition'ın arkasındaki Verizon logosu dikkat çekmiyor da değil. Yani ilk başta ABD'ye ve Verizon'a özel bir sürüm bizi bekliyor olabilir.

300 bin uygulama barajını aşan Windows Phone, pazar payını yavaş yavaş yükseltmeye devam ediyor. Nokia haricindeki diğer oyuncuların da Windows Phone pazarında iddialı bir şekilde bulunması, Microsoft'un da istediği hamlelerden bir tanesi. 

HTC One M8 Windows Phone Edition'ın özellikleri ne olacak?

Android işletim sistemiyle gelen HTC One M8'deki gibi özelliklere sahip olacak olan One M8 Windows Phone Edition, gücünü 2.3 GHz hızında çalışacak 4 çekirdekli Snapdragon 801 işlemcisinden ve Adreno 320 grafik işlemcisinden alacak.

Cihazda 2 GB RAM ve artırılabilir yapıdaki 32 GB'lık hafızayla dikkat çekecek olan cihazda, yine çift LED flaş ve Duo Camera özellikli ana kamera ve 5 Megapiksellik Selfe kamera bulunacak.



Designed By Teknoyazilar