Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Cortana, Android'i Kızdıracak!

Windows Phone'un kişisel asistanı Cortana, kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevapla şaşırttı. Android'e göndermede bulunan sesli asistan Windows Phone kullanıcılarını gülümsetti.




Windows Phone'un sesli kişisel asistanı Cortana gelişmeyi sürdürüyor. Kullanıcıların sorularına en doğru ve yerinde cevapları vermek üzere iyileştirilen Cortana'nın bir soruya verdiği esprili cevap teknoloji dünyasında kendine yer buldu.

Cortana'nın kısa hikayesi

Kendisinden bir hikaye anlatmasını isteyen Windows Phone kullanıcılarına, "6 kelimelik bir hikayeye ne dersin?" şeklinde karşılık veren sesli asistanın hikayesi ise rakibine büyük bir göndermeden ibaret. Cortana'nın kısa hikayesi "Satılık: Android Cihaz, Hiç Kullanılmamış" şeklinde.




Twitter'da ortaya çıktı

Bazı Twitter kullanıcılarının paylaşımları ile ortaya çıkan bu kinayeli cevap, şimdiden Windows Phone cephesinde konuşulmaya başlanmış durumda. Meraklı kullanıcılar ise bizzat Cortana'dan bu esprili yanıtı almak için kolları sıvadı. Verilen bilgilere göre, Android'e sataşan bu yanıtı almak için ülke ve dil ayarlarını Birleşik Krallık olarak güncellemek gerekiyor. Bakalım önümüzdeki günlerde Cortana'nın başka esprili yanıtları çıkacak mı?

Designed By Teknoyazilar