Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

iPhone ile Postaları Kopyalayın

iPhone'dan gönderdiğiniz tüm e-postaların gizli bir kopyasını almak ister miydiniz? Gönderilenler kutusuna güvenli bir alternatif olan bu basit yöntem yazımızda.


iPhone'dan sık sık e-posta gönderiyor ve gönderdiğiniz e-postaların kopyalarına ihtiyaç duyuyorsanız bu yazı tam size göre. Hangi tür mail servisi kullanırsanız kullanın, iOS'un "Kendime gizli kopya" özelliği sayesinde tüm gönderilen e-postalarınız güven altında.

Gönderilen her e-postanın bir yedeği

Her ne kadar günümüzde birçok e-posta servisi "gönderilenler" kutusu altında e-postaları biriktirse de, bazı sunuculardan gönderilen veriler silinebiliyor. "Kendime gizli kopya" özelliği, "gönderilenler" kutusu altıda saklanan gönderilmiş e-posta verilerine alternatif olabilecek etkili bir yöntem sunuyor.


Alıcı adresi görmüyor

Bu seçeneğin aktif edilmesi halinde, iPhone'dan gönderilen tüm e-postaların bir kopyası, iPhone'da birincil olarak belirlediğiniz e-posta adresine düşüyor. Bu kopyanın gizli olması, alıcının yedeğin gönderildiği e-posta adresini görmesini engelliyor. "Kendime gizli kopya" özelliğini aktif etmek için ayarlar > mail, takvim, kişiler menülerinden ilgili seçeneğe ulaşabilirsiniz.
Designed By Teknoyazilar