Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Moto 360'ın Fiyatı Netleşti

2014 yılının en çok heyecan yaratan akıllı saatlerinden birisi olan Android Wear işletim sistemli Moto 360’ın fiyatı netleşti. Moto 360’ın fiyat etiketine bir göz atıyoruz.

2014’ün ilk çeyreğinde yüzünü bize gösteren Moto 360’a henüz kavuşabilmiş değiliz. Yuvarlak ekranı ile diğer akıllı saatlerden çok daha farklı bir tasarıma sahip olan Moto 360’ın, tüm özellikleri ile tanıtılmasına ve satışa çıkmasına çok kısa bir süre kalmışken, cihazın çok merak edilen fiyat etiketi muhtemelen bir yanlışlık sonucunda ortaya çıktı.

Best Buy’da 2 hafta önceden ön siparişe sunulan Moto 360’ın, 250 dolardan satışa sunulacağı öğrenildi. 4 Eylül’de IFA 2014 etkinliğinde tüm özellikleri ile tanıtılacak olan akıllı saatin fiyat etiketi de o zaman kesinleşecek olsa da, Best Buy gibi büyük bir firma tarafından belirlenen ön sipariş fiyatının da ciddiye alınması gerekiyor.




400 dolar sızıntısı korkutmuştu

Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan ve Moto 360’ın 400 dolarlık fiyat etiketine sahip olacağı söylenen sızıntı, birçok teknoloji severin gözünü korkutmuştu. Bir süre sonra gerçek olmadığı anlaşılan bu sızıntının etkileri Best Buy’daki ön sipariş fiyatı ile tamamen bitmiş gibi gözüküyor.

Designed By Teknoyazilar