Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

LG G Watch 2 Yakında Tanıtılabilir

LG’nin Android Wear ile çalışan akıllı saati G Watch daha çok tazeyken, şirketin G Watch 2’yi çok kısa bir süre sonra tanıtabileceği iddia edildi.



Bundan sadece 2 ay önce Google I/O etkinliğinde tanıtılan G Watch’un yeni sürümünün yakında tanıtılacağı iddia edildi. LG’nin Android Wear ile çalışan akıllı saati henüz daha çok yeni olmasına rağmen cihazın üst modeli ile IFA 2014’de karşılaşabileceğimiz söylendi.

Güney Kore’nin güvenilir haber kaynaklarından The Korea Times’a göre önümüzdeki haftalarda Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014 fuarında karşılaşacağımız G Watch 2, ilk nesil akıllı saatin eksiklerini kapatacak. Aynı kaynağa göre LG, yeni nesil akıllı saatinde ünlü saat üreticileri ile iş birliği yapacak.



Amoled ekran sürprizi

İddiaya göre LG, G Watch 2’de LCD ekran yerine Amoled ekran kullanmayı tercih edecek. Şirketin geliştirdiği özel bir teknoloji sayesinde güneş altında görünebilirliğin de maksimuma çıkartılacağı söylenmekte.

Qualcomm işlemci ile devam

Günümüzde birçok akıllı telefon ve tablette karşılaştığımız Qualcomm Snapdragon işlemciler ile G Watch 2’de de karşılaşacağız. İlk nesil G Watch’da Snapdragon 400 kullanmayı tercih eden LG’nin, bir sonraki nesilde kendi işlemcilerini kullanacağı iddia edilse de, bu işlemcilerin henüz hazır olmaması sebebi ile Qualcomm tercihinin devam edeceği düşünülüyor.

Designed By Teknoyazilar