Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Moto X+1 Hakkında Her Şey


Motorola önümüzdeki ayı bekliyor ama benchmark siteleri sabırsız davrandı: İşte Motorola'nın yeni nesil amiral gemisinin tüm teknik detayları.


Motorola bombaları patlatmak için 4 Eylül'ü bekliyor. Ancak ünlü benchmark platformlarından GFX Bench elini çabuk tuttu ve Moto X+1'e ait olduğu belirtilen XT1097 kodlu cihazın donanım detaylarını yayınladı.

Motorola'nın bir sonraki amiral gemisi olacağı belirtilen 5,2 inçlik iri kıyım akıllı telefonu Moto X+1, full HD 1080p çözünürlüklü ekranında 5 parmak hareketleri algılayabilecek. En güncel sürüm olan Android 4.4.4 ile piyasaya sürülecek olan Moto X+1, dört çekirdekli 2,5 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 800 işlemci kullanacak. 

Grafik işlemcisi olarak Adreno 330'u tercih eden cihaz 2 GB RAM bellek ve 16 GB depolama alanı sunacak. Elbette benchmark sonuçları gerçek değerleri verdiği için RAM 1,8 GB, depolama alanı ise işletim sistemi ve yüklü uygulamalar çıktığında 10 GB olarak görüntüleniyor.


12 MP arka kamerasında 4K videolar çekebilen cihazın ön panelinde bulunan 2 MP kamera ise Full HD video çekebiliyor. Tek SIM kart desteğiyle piyasaya sürüleceği anlaşılan Moto X+1 NFC, jiroskop, aydınlatma ve yakınlık sensoru gibi ek donanımların tamamına sahip.

Designed By Teknoyazilar