Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Moto X+1'in Basın Görseli Sızdı

Motorola’nın merakla beklenen akıllı telefonu Moto X+1’in teknik özelliklerinden sonra şimdi de basın görseli sızdırıldı. Sızıntı ise hiç beklenmedik birisinden geldi.


Motorola’nın önümüzdeki günlerde Berlin’de düzenlenecek IFA 2014 fuarında tanıtacağı akıllı telefonu Moto X+1’in basın görseli sızdırıldı. Daha önce teknik özellikleri ortaya çıkan akıllı telefonun nasıl bir donanıma sahip olacağını görmek için buradaki haberimize bir göz atabilirsiniz. 

Geçtiğimiz haftalarda emekliye ayrılan ve adına bağış kampanyaları düzenlenen sızıntı devi @evleaks’in emeklilik hediyesi olarak sızdırdığı Moto X+1’in 5,2 inç boyutunda ekrana sahip olacağı iddiası da bu görsel ile birlikte doğrulanmış oldu.




Moto X ve Moto E karması

Akıllı telefonun tasarımı Motorola’nın diğer modelleri Moto X ve Moto E’nin karması gibi duruyor. Ön cepheden bakıldığında giriş seviyesi model Moto E’yi andıran Moto X+1, arkadan baktığımızda öncülü Moto X’e benzemekte.

İki farklı renk seçeneği

Motorola’nın akıllı telefonları genelde çok renk seçeneği ile satışa sunuluyor. İlk iddialara göre Moto X+1 modelinde bu stratejisini izlemeyecek olan şirket, Moto X+1’i ilk etapta ahşap görünümlü ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satışa sunacak. 

Designed By Teknoyazilar