Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

HTC One M8 for Windows Çıktı

Windows Phone ekosisteminin en hızlı üyesi HTC One M8 for Windows resmen tanıtıldı. Cihazın teknik özellikleri haberimizde.



Daha önce burada paylaştığımız haberde, ABD'nin önde gelen operatörlerinden Verizon'ın listelerinden sızdırılan görüntülerle HTC One M8 Windows Phone Edition'ı sizlerle paylaşmıştık. 

HTC One M8'in Windows Phone kullanan sürümü artık resmen tanıtıldı. İsmi ise HTC One (M8) for Windows oldu.

Windows Phone ekosistemindeki ilk Snapdragon 801'li cihaz

Android işletim sistemiyle gelen HTC One M8'deki gibi özelliklere sahip olacak olan One M8 for Windows, gücünü 2.3 GHz hızında çalışacak 4 çekirdekli Snapdragon 801 işlemcisinden ve Adreno 330 grafik işlemcisinden alacak.

Ekosistemdeki diğer cihazlara baktığımızda, en güçlü çözümlerin Snapdragon 800 işlemcisini kullandığını görüyoruz. Yani bu konuda HTC, şimdilik Windows Phone üreticilerinin önünde diyebiliriz. 

Cihazda 2 GB RAM ve artırılabilir yapıdaki 32 GB'lık hafızayla dikkat çekecek olan cihazda, yine çift LED flaş ve Duo Camera özellikli ana kamera ile beraber 5 Megapiksellik Selfie kamera bulunacak.


HTC One ailesinde artık alıştığımız BoomSound teknolojisinin de yer alacağı ürün, özellikle kamera ve müzik yetenekleriyle rakiplerinden sıyrılmış olacak.


Yine 5 inç boyutunda Full HD çözünürlüğünde SuperLCD 3 ekran kullanan ürün, tasarım ve teknik özellikler olarak Android kardeşiyle birebir aynı diyebiliriz.

BlinkFeed uygulama olarak cihaz içerisine ekleniyor

Arayüz konusunda katı olan Microsoft, Windows Phone'u özelleştirmeye izin vermiyor. Bu yüzden HTC, Android cihazlarındaki Sense arayüzüne dahil ettiği BlinkFeed'i, bir uygulama olarak Windows Phone'a yerleştirmiş durumda.

Tabi HTC'nin göze hoş gelen hava durumu ve fener uygulamaları da ön yüklü olarak, daha önceki Windows Phone tabanlı HTC modellerindeki gibi gelecektir.

Şimdilik ABD'nin en büyük operatörlerinden Verizon ile satışa sunulan cihazın, beklenen ilgiyi yakalaması halinde global olarak da pazara sunulması bekleniyor. Tabi diğer detaylar zamanla daha da netleşecek.

Designed By Teknoyazilar