Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

En Komiğini Bill Gates Yaptı

ALS hastalığı hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Buz Kovası İddiası'na katılan Bill Gates'in hazırladığı bu videoyu mutlaka izlemelisiniz.



Facebook Kurucusu Mark Zuckerberg yaptı, Microsoft CEO'su Satya Nadella yaptı, Apple CEO'su Tim Cook bile yaptı. ALS hastalığı hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan Ice Bucket Challenge (Buz Kovası İddiası) fenomeninde sırada Bill Gates var.

Yenilikçi yaklaşımı ve vizyoner kişiliğiyle her zaman teknoloji dünyasının lokomotiflerinden biri olan Bill Gates'in, henüz orta yaş bunalımını bile yaşamamış Mark Zuckerberg gibi basit bir video çekmesi elbette beklenemezdi. Gates de bu beklentiyi boşa çıkarmadı ve kendisiyle bir hayli dalga geçtiği bir video yayınladı.

Bugüne kadar ALS Vakfı için 10 milyon doların üzerinde yardım toplanmasını sağlayan Buz Kovası İddiası'nda katılımcılar, bir kova buzlu suyu başlarından aşağı boca ettikten sonra, 3 kişiye daha meydan okuyabiliyor. Zuckerberg'in meydan okumasını kabul eden Gates ise Elon Musk, Ryan Seacrest ve Chris Andersson'u iddiaya davet etti.

Sıra Bill Gates'te


Bu eğlenceli videoda, Bill Gates'in buz kovası için bir düzenek hazırladığı, sonrasında da bunu bizzat uygulamaya geçirdiği izlenebiliyor. Ek bir not olarak, Bill Gates'in oldukça yaşlandığı da gözlerden kaçmıyor.


Designed By Teknoyazilar