Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

335 Bin Oyuncu Oradaydı

Bu yıl düzenlenen Gamescom etkinliği, en görkemli oyun fuarlarından biri oldu. 88 ülkeden 335 bine yakın oyun tutkunu soluğu Gamescom 2014 için Köln'de aldı.



Avrupa'nın en büyük oyun fuarı Gamescom bu yıl da oldukça hareketli geçti. Gerek konsol, gerekse PC oyuncuları için bomba oyunların ilk kez oyuncularla buluştuğu ve daha önceden duyurulan oyunların da yepyeni görüntüler ve oynanabilir demolarla tanıtıldığı Gamescom 2014, bu yıl toplamda 88 ülkeden 335 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Geçtiğimiz yıla oranla 5 bin kişilik bir düşüş yaşanmasına karşın halen muazzam bir kalabalığı temsil eden bu sayı, dünyanın neresinde olursa olsun video oyunlarına olan ilginin her zaman sıcak olduğunu gösteriyor. Organizatörler ayrıca 47 ülkeden toplam 700'ün üzerinde tanıtımcının yer aldığını ve 31 bin 500 de ticari ziyaretçinin fuarı ziyaret ettiğini açıkladı.

Almanya'nın Köln şehrinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gamescom 2014, Ağustos ayının ilk veya ikinci haftasında gerçekleşiyor. Önümüzdeki yıl ise Gamescom etkinlik tarihi 6 ila 9 Ağustos 2015 arası olarak belirlenmiş durumda.



Designed By Teknoyazilar