Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Samsung Akıl mı Çeliyor?

Yayınlanan son Samsung reklamlarından birinde Galaxy Tab S’in AMOLED ekranının bir anneyi nasıl 'baştan çıkardığı' ilginç bir konuyla ele alındı. Acaba Samsung subliminal mesaj mı veriyor?

Samsung’un mobil cihazlarıyla son dönemde yakaladığı satış başarıları tüm dünyanın gözlerinin önünde gerçekleşiyor. Saklayacak bir şey yok, Güney Koreli şirket her sene Apple’ın tabletleri ile aradaki makası kapatıyor. Şirketin bu başarısında pazarlama faaliyetlerinin etkisi de yadsınamaz bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung’un en son reklam aktivitelerinden biri tablet bilgisayar modellerinden Galaxy Tab S hakkındaydı. Bu tablet modeli için kısa bir reklam yayınlayan şirket, ilginç bir konuyla tüketicilerin karşısına çıkmıştı.

Reklam, kütüphane önünde şık bir koltukta otutran bir anne odaklı. Elinde Samsung Galaxy Tab S olan kadına kameranın odaklanışı, fondaki tanıtım ve detaylar ilk etapta Galaxy Tab S’in hedef kitlesine yönelik bazı alt anlamlar içeriyor. Varlıklı, eğitimli ve stil sahibi kişiler…






Kamera açısı kadının yüzüne odaklanıyor, tabletinden bir şey izlediği görülen anne, oldukça ilgili görünüyor. Galaxy Tab S ekranına gelindiğinde ise cihazın AMOLED ekranında bir kovboy filminin izlendiği anlaşılıyor. Kovboy mavi gözlü ve Galaxy Tab S sahibi kadını bir hayli etkilediği görülüyor.


Reklam filminin yayınlandığı resmi Samsung Mobile YouTube hesabında da özetle, 'Galaxy Tab S’in AMOLED ekranından izlenen kovboyun mavi gözlerinin sevgi dolu anneyi nerelere götürdüğünü kimse tahmin edemez' deniyor. Bu ilginç reklam videosu, içerdiği subliminal mesajlarla yoruma bir hayli açık görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Acaba Apple iPad satın almaya bayılan Amerikalı bayanlara ufak bir gönderme yapılmış olabilir mi?

Designed By Teknoyazilar