Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Asus'un Akıllı Saati Geliyor!

Asus'un merakla beklenen akıllı saati için resmi duyuru yapıldı. Şirketin Twitter hesabından verilen bilgiye göre, yeni cihaz IFA 2014'te görücüye çıkacak.




Asus'un bir süredir beklenen akıllı saati ortaya çıkıyor. Şirketin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, yeni cihazın 3 Eylül tarihinde tanıtılacağı ve Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleşecek IFA 2014 organizasyonunda görücüye çıkacağı belirtildi.

Meraklandırıcı görsel

"İnanılmaz bir şey IFA 2014'te olacak, orada görüşürüz" mesajıyla paylaşılan görselde Halil Cibran'ın "Zaman dönüştürüldü ve biz değiştik" şeklinde çevrilebilecek sözüne yer verildi. Asus logosu ve tarih dışında bir detayın bulunmadığı çalışmada, akıllı saatin hatlarını yanısıtan bir görsele yer verilerek merak uyandırılıyor.



Android tabanlı en ucuz giyilebilir ürün

Resmi olarak 5 Eylül tarihinde başlayacak IFA 2014'ten iki gün önce tanıtılacak ürün fuarda teknoloji meraklılarının karşısına çıkacak. 99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulabileceği söylenen akıllı saatin, Android tabanlı en ucuz giyilebilir ürün olabileceği tahmin ediliyor.



Designed By Teknoyazilar