Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

HTC One M7 için Android 4.4.3 Çıktı

HTC'nin 2013 yılında satışa sunduğu M7 kod adlı HTC One modeli için, Android 4.4.3 KitKat güncellemesi çıktı. Güncellemenin detayları haberimizde.




2013 yılında piyasaya sürülen HTC One, firmanın yüzünü satışlarıyla güldürürken, yeni bir seriye de ön ayak oldu. Artık HTC, sürekli üst seviye telefon çıkarmıyor, model sayısını çok artırmıyor ve cihazlarına daha sık güncelleme veriyordu. 

HTC One ve 2014 yılında çıkan HTC One M8'in güncelleme hızı, diğer Android rakiplerine göre daha fazla diyebiliriz. HTC One M8'den sonra, HTC One M7 için de Android 4.4.3 KitKat güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Slovakya ve Romanya'da dağıtılmaya başlanan HTC One için Android 4.4.3 KitKat güncellemesi, kısa bir süre içerisinde tüm Avrupa bölgesine dağıtılacak.


 550 MB büyüklüğündeki güncelleme, cihazı 6.09.401.5 sürümüne yükseltiyor. Android 4.4.3 ve en son HTC Sense arayüzünü kullanan cihazdaki geliştirmeler ise;


Kamera yazılımında performans iyileştirmesi ve yenilikler
Ayarlar yenileniyor ve HTC One M8'ile aynı seviyeye geliyor
Galeri ve HTC Sync Manager ekleniyor, görünümü One M8'e benzetiliyor
BoomSound geliştirmeleri
Hızlı ayarlar arayüzü yenileniyor. 
Android 4.4.2'de bulunan pek çok hatayı gideren Android 4.4.3 güncellemesinden sonra HTC One, tıpkı devam modeli One M8 gibi Android L güncellemesini de alacak.


Designed By Teknoyazilar