Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Motorola 4 Ayda 8 Telefon Tanıtabilir!

Motorola'nın yılın son 4 ayında 8 yeni telefon tanıtacağı iddia ediliyor. Dedikodulara göre, gelecek cihazlar arasında merakla beklenen Nexus 6 da var.



2014 yılı başında Lenovo tarafından Google'dan satın alınan Motorola, yıl sonuna doğru çok sayıda yeni cihazı tanıtmaya hazırlanıyor. TKTechNews sitesinin iddiasına göre, 2014 yılı bitmeden Motorola'nın 8 yeni akıllı telefonu raflardaki yerini alacak.

Nexus 6 listede...

Önümüzdeki 4 ay içersinde tanıtılacağı söylenen cihazlar listesinde merakla beklenen Nexus 6 modeli de yer alıyor. Diğer cihazlar ise DROID, DROID Max, DROID Turbo, Moto G, Moto S, Moto X+1, Moto X Play olarak sıralanıyor. TKTechNews kaynaklarının verdiği listede, Nexus 6 modeli Nexus Shamu kod adıyla anılıyor.




Moto X+1 dışında bilgi yok

Teknoloji dünyası ise iddialara temkinli yaklaşıyor. Listede yer alan ve 4 Eylül tarihinde tanıtılacağı resmen duyurulan Moto X+1'in dışındaki modeller hakkında net bir bilgi yok.

Moto G2 adına LG engeli

Moto G'nin mevcut modelin güncellenmiş hali olacağı, daha önceki iddialarda söylendiği gibi "G2" olarak adlandırılmayacağı tahminler arasında. LG'nin aynı adı taşıyan bir modelinin bulunmasının Motorola'yı "G2" ismini kullanmaktan vazgeçirmiş olabileceği yapılan değerlendirmeler arasında. Moto X Play ve Moto S modelleri hakkında ise bir ayrıntı bulunmuyor.

Designed By Teknoyazilar