Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Galaxy S5'ten Buz Kovası İddiası!

ALS hastalığı hakkında farkındalık yaratmak için başlayan Buz Kovası İddiası'na Galaxy S5 de katıldı. Suya karşı dayanıklı olan cihaz, rakipleri iPhone 5s ve Lumia 930'ye meydan okudu.



Son günlerin fenomeni haline gelen Buz Kovası İddiası giderek yaygınlaşıyor. Teknoloji dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla ilgi çeken kampanya, ALS hastalığı hakkında farkındalık yaratmayı ve ALS vakfı için bağış toplamayı amaçlıyor.

Samsung fırsatı gördü

Bill Gates'ten Mark Zuckerberg'e, Satya Nadella'dan Sheryl Sandberg'e kadar birçok ismin destek verdiği kampayanın son katılımcısı ise Samsung Galaxy S5 oldu. Buz Kovası İddiası'nın bu denli popüler olduğu dönemde, Samsung fırsatı iyi değerlendirerek suya karşı dayanıklı olan cihazının bu özelliğini rakiplerine karşı bir üstünlük olarak vurguluyor.

iPhone 5s'e ve Lumia 930'a meydan okudu

Ünlü isimlerinkine benzer şeklinde tasarlanan videoda, Galaxy S5 izleyicilere kendi sesiyle (S Voice) izleyicilere hitap ediyor. Buzlu suyun altında kalan cihaz, Buz Kovası İddiası'nın kurallarına uygun olarak en büyük rakipleri iPhone 5s, HTC One M8 ve Lumia 930'a meydan okuyor.



Rakipler ne yapacak?


Samsung Mobile UK tarafından YouTube'da yayımlanan bu videoya rakiplerinden nasıl bir cevap geleceği merak konusu. Kampanyanın kurallarına göre meydan okunan kişiler 24 saat içerisinde buzlu suyun tadına bakmak ya da bağış yapmak zorunda. Cihazlarında suya karşı dayanıklılık özelliği olmayan Apple ve Nokia için en doğru hareket ALS Vakfı'na 100 Dolar bağışta bulunmak gibi duruyor.
Designed By Teknoyazilar