Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

LoL Oyuncularına WP Rehberi

League of Legends için Android ve iOS'ta birçok rehber uygulaması bulunuyor. Ancak Windows Phone için en düzenli LoL rehberi, genç bir Türk geliştirici tarafından hazırlandı.


MOBA oyunları, içerdiği onlarca oynanabilir karakter, sayısız farklı strateji ve yüzlerce satın alınabilir eşya ile pek çok varyasyona imkan tanıyor. Bu ise özellikle yeni başlayan oyuncular için kafa karıştırıcı olabilir. League of Legends için de bu geçerli.

Özellikle şampiyonların hikayelerini ve geçmişlerini okumak, Draven ile Darius'un kan bağını çözmek, Trymandere ile Aatrox'un ne alıp veremediği olduğunu öğrenmek, oyuna derinlemesine dalmak için olmazsa olmaz bir eğitim olarak görülüyor. Bu amaçla Android ve iOS'ta birçok mobil LoL "lore" rehberi uygulaması bulunuyor. Ancak Windows Phone platformunda bu yelpaze biraz daha dar.




Nejat Seçkin tarafından geliştirilen Lores of League adlı Windows Phone uygulaması, şu ana kadar WP için hazırlanan en derli toplu LoL şampiyon rehberi olarak dikkatimizi çekti. Yeni tanıtılan Gnar dahil olmak üzere tüm League of Legends şampiyonlarının yer aldığı rehberde, tüm şampiyonların öykülerini sade ve düzenli bir arayüzde okuyabilir. LoL trivia bilginizi benzersiz seviyelere çıkarabilirsiniz. 

Türkçe dahil 5 dil desteği bulunan uygulamayı Windows Phone akıllı telefonlarınıza ücretsiz indirmek için tıklayın.
Designed By Teknoyazilar