Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

LG’den 21:9 Formatlı İlk Kavisli Ekran

Tüketici elektroniği şirketi LG, önümüzde ay Almanya’da düzenlenecek IFA 2014 fuarında kavisli ekrana sahip 21:9 formatlı ilk monitörü tanıtacağını duyurdu.




LG, 21:9 en/boy oranına sahip dünyanın ilk kavisli ultra geniş ekranlı monitörünü tanıtıyor. Eylül ayında Almanya’da düzenlenecek teknoloji ve hizmet fuarı IFA 2014’te görücüye çıkarılacağı açıklanan LG 34UC97, gerçekten eşsiz olacağa benziyor. Bununla birlikte pazar başarısı yönünde çok sayıda soru işaretini de beraberinde getiriyor. 

Yeni monitör, oyuna meraklı kimseler ve profesyoneller için ideal (ama bunun yanında muhtemelen çok pahalı). 1440 x 3440 çözünürlükte ekrana sahip model, oyundan Full HD videoya oldukça zengin bir görsel kalite sunacak.

Ekranın görüş açısı 178 derece, yani yandan sizi oyun oynarken izleyen kimseler çok rahat edebilir. Görüş açısıyla rahat bir kullanım sunacak monitörde Thunderbolt da dahil olmak üzere çeşitli bağlantı seçenekleri mevcut. PC ve Mac uyumlu.


 LG’den Hyoung-sei Park, birçok kişinin bilgisayar monitörleri önünde uzun saatler geçirdiğini IFA’da dünyanın ilk 21:9 formatlı ve kavisli ekrana sahip monitörünü tanıtacakları için gurur duyduklarını belirtiyor. Ayrıca monitörün 78 derecelik görüş açısını da özellikle vurguluyor.


Benzersiz

LG’nin 21:9 formatlı ultra geniş monitörü oyuncular için benzersiz bir deneyim sunacağa benziyor. Kavisli monitör pazarı ise tamamen yeni bir alan anlamı taşıyor. Profesyonellerin (fotoğraf sanatçıları, tasarımcılar, vb) LG modeline daha muhafazakar yaklaşması; oyun severlerin ise daha çok ilgi göstermesi bekleniyor. Bununla birlikte ilgili modelin 4K çözünürlüğü desteklemiyor oluşu bir handikap gibi duruyor.

Bakalım LG’nin yeni monitörü nasıl bir başarı yakalayacak? Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.

Designed By Teknoyazilar