Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Samsung Gear VR İlk Kez Göründü

Samsung’un, Almanya'da tanıtacağı Galaxy Note 4 ile birlikte IFA 2014’te görücüye çıkarması beklenen sanal gerçeklik aygıtı Gear VR’a ait olduğu iddia edilen 2 görüntü basına sızdı.



Samsung’un daha önce IFA 2014’te tanıtılacağı ortaya çıkan sanal gerçeklik aygıtı Gear VR’a ait olduğu iddia edilen 2 görüntü basına sızdı. Görüntüler Samsung’un kullanıcılarına bilim kurgu türünde bir ürün tanıtmayı planladığını gözler önüne seriyor.


Gear VR’a ait olan görüntüler, üretim biriminden. Fotoğrafları çeken kişinin yüzünü kapattığı görülürken üretim hattında çalışan biri olduğu tahmin ediliyor. Ürüne dair dikkat çekenler ise bir gözlük biçiminde olduğu ve geçtiğimiz aylarda Samsung’a yakınlığı ile bilinen SamMobile.com’un paylaştığı Gear VR görüntüsünden çok farklı olduğu şeklinde.


Occulus Rift benzeri tasarıma sahip aygıtın mavi ve altın sarısı olmak üzere iki rengi görülüyor. Paylaşımda 2 ürün görselinin yanı sıra RRA Belgelendirme numarası da görülüyor. SM-R320 koduna sahip Gear VR’a dair diğer detaylar ise daha önceki tahminler şeklinde.




Sony'e rakip

Samsung Gear VR, Sony’nin Project Morpheus ile teknolojik rekabet için geliştirdiği bir aygıt konumunda. Occulus Rift yapımcıları ile birlikte geliştirildiği bilinen Gear VR, OLED ekrana sahip bir sanal gerçeklik ürünü. Galaxy tablet ve akıllı telefonlarla birlikte çalışacağı ve bu aygıtların sanal gerçeklik yoluyla entegre olan bir model olması bekleniyor.

Designed By Teknoyazilar