Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

HTC Butterfly 2 Resmen Duyuruldu

HTC, Güney Asya pazarı için yeni üst seviye akıllı telefonu Butterfly 2'yi resmen duyurdu. HTC Butterfly 2'nin tüm detayları haberimizde.

HTC'nin Güney Asya pazarı için daha önceden pazara sunduğu Butterfly ailesi, ikinci nesil modeliyle tekrar karşımzıa çıktı. HTC One M8 ile beraber gelen özelliklerin eklendiği ve Butterfly tasarımına sadık kalındığı yeni model, Eylül ayı içerisinde satışa sunuluyor.

Japonya, Hong Kong, Taylan, Singapur, Malezya ve Hindistan pazarları için çıkarılan telefon, daha sonra belki başka pazarlara da sürülebilir. Tıpkı geçtiğimiz yıl ülkemize ilk nesil Butterfly'ın gelmesi gibi.

HTC One M8 ile benzer donanım

Qualcomm'un uzun zamandır kullanılan 4 çekirdekli üst seviye işlemcisi olan Snapdragon 801'den gücünü alan Butterfly 2, 2.3 GHz yerine 2.5 GHz hız ile geliyor. Yani One M8'den 200 MHz daha hızlı bir cihaz karşımıza çıkacak.

Yine One M8'deki gibi Adreno 330 grafik işlemcisi, 2 GB RAM, BoomSound ve Duo Camera gibi özelliklere sahip olacak olan Butterfly 2, 16 ve 32 GB'lık dahili hafıza seçeneğiyle gelecek. Dahili hafızaya ek olarak cihazın hafızası microSD kart ile artırılacak.

5 inçlik Full HD SuperLCD 3 ekran kullanan Butterfly 2, bu açıdan da HTC One M8'in benzeri bir karakter sergiliyor diyebiliriz.

Ultrapixel kamera kullanılmıyor

Kimi kullanıcıların sevdiği, kimi kullanıcıların da eleştirdiği Ultrapixel teknolojisi, HTC Butterfly 2'de yerini 13 Megapiksel'lik F/2.0 28mm lens ve sensöre sahip kameraya bırakıyor.

Ön tarafta yine 5 Megapiksellik kameraya yer verilen model, hem ön hem de arka kameradan 1080p @30 FPS hızında video kaydı yapabiliyor. Özellikle üst seviye amiral gemilerine baktığımızda 1080p @60 FPS ve 4K video kayıt seçeneklerini görüyoruz. Bu modelde, One M8'deki gibi video özellikleri biraz geride kalmış gibi gözüküyor.

2600 mAh batarya yerine 2700 mAh batarya kullanan Butterfly 2, Android 4.4 KitKat ve en son nesil HTC Sense arayüzüne sahip olacak.

Harman Kardon destekli ses özellikleri


Harman Kardon ile yapılan iş birliği ile geliştirilen LiveStage Signal Processing teknolojisini ve yenilenen hoparlörleri kullanan Butterfly 2, farklı renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor. 
Designed By Teknoyazilar