Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Galaxy S6'dan Müjdeli Haber

Samsung'un Galaxy S serisinde bugüne kadar kullandığı plastik tasarımdan memnun olmayıp, Galaxy Alpha'yı pek beğenenler için Galaxy S6 hakkında yeni bir söylenti ortaya çıktı.



Samsung şu ara Galaxy Note 4 ve Galaxy Alpha ile oldukça meşgul. Ancak bu durum, Güney Koreli üreticinin asıl amiral gemisi olan Galaxy S serisinin bir sonraki üyesi olması beklenen Galaxy S6 ile ilgili söylentilerin önünü kesmiyor. S6'dan gelen ilk sızıntı ise cihazın tasarımıyla ilgili oldu.

Çinli yayıncı Sina.com'un haberine göre Samsung, Galaxy S6'da tıpkı Galaxy Alpha'da olduğu gibi tamamen metal bir kasa kullanacak. Hatta habere göre Samsung, Galaxy Alpha ve Note 4'ü birer basamak olarak kullanıp, Galaxy S6'da tam olarak hedeflediği üstün tasarıma ulaşacak.

Bu söylentinin doğruluğunu şu aşamada teyit etmek ne yazık ki mümkün değil. Ancak HTC, LG ve diğer rakiplerin birer birer amiral gemilerini metalik kıvama getirmesi, Samsung'un elini Galaxy S6 ile benzer bir adım atmak için zorluyor. Samsung, Galaxy Alpha'yı önceki hafta tanıttı, Galaxy Note 4'ü ise 3 Eylül'de tanıtması bekleniyor.
Designed By Teknoyazilar