Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Xbox One Şimdi Daha Güçlü

Xbox One için yayınlanan Ağustos güncellemesi, uzun zamandır merakla beklenen bir özelliği Microsoft'un konsoluna getiriyor: 3D Blu-ray desteği. İşte detaylar.




Microsoft, satışlarda en büyük rakibi PS4'ün bir hayli gerisinde kalan oyun konsolu Xbox One için Ağustos ayı güncellemesini yayınladı. Cihaza gelen son yazılım yükseltmesiyle birlikte Xbox One sahipleri, cihazlarında 3D özellikli Blu-ray filmleri rahatlıkla izleyebilecekler.

Gelen bir diğer önemli yenilik ise mobil ödeme seçeneği. Oyuncular artık Xbox One için yeni oyunları doğrudan akıllı telefonlarını kullanarak satın alabilecek. Telefondan bir oyun satın aldığınızda, mobil uygulama Xbox One konsolunu otomatik olarak açıp, oyunun cihaza indirilmesini başlatabilecek. Sadece konsol ile WiFi bağlantısı kullandığı için ev dışındayken de kullanabildiğiniz bu özellik Sony'nin PS4 konsolunda da bulunuyor.

Xbox One artık daha sosyal
Konsolun sosyal özelliklerini de yeni güncellemeyle birlikte geliştiren Microsoft, haber akışını daha sade ve kullanışlı hale getirmiş durumda. Yapılan paylaşımları beğenme, paylaşmak ve yorumda bulunmak da artık mümkün.




Oyun kumandasının pil ömrü azaldığında uyarı görüntüleme, video oynatırken tüm bildirimleri kapatma ve WhatsApp'ten aşina olduğumuz "son görünme" özelliği de Xbox One kullanıcılarının Ağustos ayı itibarıyla kullanabildiği yenilikler arasında yer alıyor.


Xbox One'ın Türkiye'ye resmi kanallarla Eylül ayı içerisinde gelmesi planlanıyor.
Designed By Teknoyazilar