Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Samsung Cihazları Evinizde Deneyin

Samsung telefonları satın almadan önce, denemek için evden çıkmanız gerekmiyor. Bu rehber ile tüm Samsung cihazları bilgisayar, tabletin ya da telefonunuzla deneyebilirsiniz.



Birçok kişi, telefon almadan önce denemek istediği için, online alışveriş yapmak istemez. Ancak, Samsung cihazları evden çıkmadan deneme imkânına sahipsiniz.  Bunu yapabilmek için hazırladığımız rehberi okumanız yeterli olacaktır.

Samsung Simülatöre Giriş      
                                                           

Samsung, cihazlarını evden çıkmadan deneyebilmeniz için Samsung Simulator adlı bir web sitesi geliştirmiş. Şimdi sizlere bu siteyi kullanarak Samsung cihazları nasıl deneyebileceğinizi anlatacağız.

Samsung Simülatörün Faydaları

-        Görsel bir kullanım kılavuzu gibi cihaz kurulumu, güncellemesi ve çok daha fazlasını öğretiyor.
-        Evden çıkmadan Samsung cihazları tanımanızı sağlayarak online alışveriş imkanınızı arttırıyor.
-        Zamandan tasarruf sağlıyor.
-        Samsung cihazların bilmediğiniz özelliklerini keşfetmenizi sağlıyor.

Samsung Simülatör ile hangi cihazları deneyebiliyoruz?

-        Televizyonlar
-        Telefonlar
-        Tabletler
-        Blu-ray oynatıcılar
-        Kameralar
-        Akıllı Saatler

Samsung Simülatör nasıl kullanılır?
Samsung Simülatörü kullanmaya başlamak için ilk olarak samsungsimulator.com adresini ziyaret etmeniz gerekiyor.

Cihaz arama

Samsung Simülatör web sitesinin üst sekmelerinden en sonuncusu olan “Select your product” seçerek cihaz arama bölümünü açıyoruz. Açılan bölümde üç adım yer alıyor. Bu adımlardan birincisinde ürün kategorisini belirlemeniz gerekiyor.

Biz örnek olarak Mobile kategorisi ile devam edeceğiz. İkinci adımda Telefon ya da Tablet seçeneklerinden birini seçerek diğer adıma geçmek gerekiyor. Biz “Cell Phones” seçeneğiyle devam ediyoruz. Üçüncü adımda ise bir alt kategoriden istediğiniz cihazın özelliğine göre seçim yaparak devam etmeniz gerekiyor. Biz “US Cellular” seçeneğiyle devam ediyoruz. Son olarak GO butonuna tıklayarak belirlediğimiz özelliklere göre cihaz aramayı başlatıyoruz.

Daha sonra arama yaptığımız bölümün altında, aramamıza göre güncel cihazların isimleri çıkıyor. Buradan istediğiniz cihazı seçerek, simülatörü açmanız gerekiyor. Biz “Samsung Galaxy S® 5 (U.S. Cellular)”modelini seçerek simülatörü açıyoruz. 

Simülatör kullanımı
Simülatörü ilk açtığımızda cihaz kurulum ekranı geliyor. Burada istersek kurulumu yapmayı öğrenebilir ya da cihazın diğer özelliklerini tanımak için solda yer alan sekmeleri kullanabiliriz.

Örnek olarak biz, sol sekmenin en altında yer alan Camera & Video sekmesine tıklayıp açılan bölümden Camera seçeneğini seçiyoruz. Daha sonra ekrandaki simülatöre döndüğümüzde cihazın kamera simgesinin üzerinde mavi bir ışığın yanıp söndüğünü görüyoruz.

Yanıp sönen simge üzerine tıklayarak kamera uygulamasını açıyoruz. Daha sonra kameranın Mode butonunun üzerinde ışık yanıp sönüyor, ona tıkladıktan sonra Auto modunun üzerinde ışık yanıp söndüğü için Auto seçeneğine tıklayarak devam ediyoruz. Son olarak kamera butonu yanıp söndüğü için ona tıklayıp resmi çekiyoruz.

Gördüğünüz gibi Samsung Simülatör sizlere tam bir cihaz kullanımı sunmuyor ancak satın almadan önce seçtiğimiz cihazı tanımamızı ve özelliklerini görmemize yardımcı oluyor. Genel olarak baktığımızda güzel ve bizlere online alışveriş öncesi, cihazlar hakkında fikir edinmek için, iyi bir imkan sunuyor.


Designed By Teknoyazilar