Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

iPhone 6’dan İki Yeni Görsel

iPhone modellerinin lansmanına sayılı günler kala dünyanın farklı bölgelerinden iPhone 6'ya ait olduğu iddia edilen görüntüleri gelmeye devam ediyor.


 

iPhone modellerinin lansmanına sayılı günler kala dünyanın farklı bölgelerinden daha cihaz tanıtılmadan görüntüleri gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de İngiltere’de ortaya çıktı. Üstelik oldukça prestij sahibi bir şirketin web sitesi üzerinden…

iPhone ürünlerinin altın, ahşap kaplama, vb şekillerde modifikasyonunu 8000-9000 dolar gibi fiyat etiketleri ile birlikte gerçekleştiren Feld & Volk adlı İngiliz şirketin web sitesinde, iPhone 6’ya ait olduğu iddia edilen iki yeni görüntü yayınlandı.

Yuvarlatılmış hatlar

4.7 inçlik iPhone 6’ya ait olduğu tahmin edilen iki fotoğrafın ilkinde akıllı telefonun ön yüzü açık bir şekilde görülüyor. Bu görselde iPhone 6’nın metalik ve biraz retro bir havaya sahip olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Neredeyse daha şık bir iPhone 3GS!




iPhone 6’nın görünümündeki diğer unsurlara odaklanıldığında ise dikkat çeken öğeler kenarların yuvarlatılmış olduğu, yanlardaki butonlar da dahil olmak üzere modelin yuvarlak hatlarla geldiği yönünde. iPhone 6’nın ekranın 4.7 inç olacağı yönündeki kuvvetli emarelerden biri de yine bu görseller ile bir nebze daha güçleniyor.

4.7 ve 5.5 inçlik iki versiyon

iPhone 6’nın 4.7 inçlik modelinin yanı sıra 5.5 inçlik ikinci bir versiyonu daha tanıtması bekleniyor. Beklentilere göre 5.5 inçlik model, 4.7 inçlik modelle tamamen aynı tasarımla gelecek, yalnızca ekranı daha büyük olacak. 

Designed By Teknoyazilar