Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

İşte Galaxy Mega 2 Detayları

Galaxy Note 4'ten bile büyük bir telefon arıyorsunuz, ancak fiyatı belinizi büksün istemiyorsunuz. O zaman Galaxy Mega 2'nin bu detaylarını mutlaka gözden geçirin.


Samsung fiyat/performans odaklı akıllı telefonu Galaxy Mega'yı tanıtalı bir yıl oldu ve genel akıllı cihaz yaşam döngüsü göz önüne alındığında yeni bir Mega modelinin vakti geldi. Android 4.4 KitKat'li yeni Samsung Galaxy Mega 2'nin ilk detayları da tam bugünlerde ortaya çıktı.

Habere göre 6 inç ekrana sahip Galaxy Mega 2'nin çözünürlüğü 720p seviyesinde olacak. 1,5 GB RAM, artırılabilir 16 GB depolama alanı, dahili radyo ve 8 MP LED flaşlı kamera ile orta seviye sayılabilecek bir donanım sunan cihazın 2.800 mAh pili bulunacak.




İnternete sızan görsel bulanık olduğu için, işlemciyi tespit etmek zor ancak dört çekirdekli bir 1,5 GHz işlemci beklemek yanlış olmaz. Galaxy Mega 2'nin ilk modelde olduğu gibi iki ayrı ekran boyutuyla gelmesi de şimdilik ihtimal dışı değil. Samsung, bir sürpriz yaparak Eylül ayı başındaki etkinliğinde Note 4'ün yanı sıra Galaxy Mega 2'ye de yer verebilir. Bekleyip göreceğiz.
Designed By Teknoyazilar