Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

WP HTC One, Android'li Modeli Geçti!

Birkaç gün önce resmen tanıtılan HTC One M8 for Windows, Android'li türevini pil ömrü konusunda geride bıraktı. Yeni cihaz, önceki modele göre daha uzun süre kullanım sağlıyor.



HTC'nin uzun süredir gündemde olan ve merakla beklenen cihazı HTC One M8 for Windows, hafta başında resmen tanıtıldı. Buradaki haberimizde ayrıntılı olarak ele aldığımız cihaz hakkında yeni detaylar da ortaya çıkıyor.

Aynı cihazlar, farklı pil süreleri

PCWorld sitesinin haberine göre; HTC, Windows'lu One M8'in Android'li türevini pil süresi konusunda geride bıraktığını iddia ediyor. Her iki modelin kasa, mikroişlemci, ekran, bellek ve depolama gibi alanlarda hemen hemen aynı olduğunu belirten şirket, Windows Phone işletim sistemli One M8'in daha fazla kullanım süresi sunduğunu açıkladı.

Konuşma süresinde Yüzde 10 fark

Verilen bilgilere göre, Android'li One M8 modeli 3G bağlantıda 20 saat konuşma süresi, 496 saat bekleme süresi sunuyor. HTC One M8 for Windows modelinde ise konuşma süresi 22 saat, bekleme süresi 528 saat olarak ölçülmüş durumda. Buna göre, Windows'lu HTC One M8, Android'li modele göre yüzde 10 daha fazla konuşma süresi, ve yüzde 6.45 daha fazla bekleme süresine sahip.




Testler sürüyor...

PCWorld sitesi iki model arasındaki farkın neden kaynaklandığı yönündeki soruya HTC'den henüz bir cevap alabilmiş değil. Hali hazırda kendi testlerini sürdüren site, iki model arasında güç kullanımının birbirinden farklı olduğu yönünde işaretler bulduğunu açıklamış durumda. Bakalım önümüzdeki günlerde iki HTC One M8 modeli arasında başka farklılıklar çıkacak mı?


Designed By Teknoyazilar