Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Galaxy Note 4 Tanıtımları Başladı

Samsung, yakında tanıtacağı akıllı telefonu Galaxy Note 4 ile ilgili ilk videosunu yayınladı. Videoda S-Pen'in ve el yazısının önemine vurgu yapılıyor.




Samsung’un phablet sınıfına konumlandıracağı akıllı telefonu Galaxy Note 4’ün tanıtılmasına çok kısa bir süre kaldı. Son haftalara kadar Galaxy Alpha’nın gölgesinde kalan Galaxy Note 4 hakkındaki sızıntılar da Galaxy Alpha’nın tanıtılması ile hız kazandı. Cihazın geçtiğimiz haftalarda sızdırılan görüntülerine buradaki haberimizden, benchmark sonuçlarına ise buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Cihazın tanıtılmasına sayılı günler kala Samsung’da tanıtımlarına başladı. Önceki yıllarda hazırladığı merak uyandırıcı reklamları bir kenara bırakan şirket, Galaxy Note 4 için S-Pen’in faydalarını anlatan bir video hazırladı.





El yazısı önemli!


Note’a hazır mısınız? isimli videoda çocukların el yazısını unutmaya başladığını ancak el yazısının hem kültürel hem de zihinsel açıdan birçok faydası bulunduğunu anlatan Samsung, videonun sonunda da Galaxy Note 4’ün tanıtılacağı tarih olan 3 Eylül 2014’ün vurgusunu yapıyor.
Designed By Teknoyazilar