Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

HTC Desire 820 Ortaya Çıktı

HTC, yeni orta seviye modeli Desire 820 için basın davetiyesini gönderdi. IFA 2014 fuarında tanıtılacak modelin olası özellikleri bir hayli iddialı görünüyor.



HTC, orta seviye ürün hattına ekleyeceği yeni modeli Desire 820 için basın daveti gönderdi. Almanya’da düzenlenecek IFA 2014 fuarında tanıtımı gerçekleştirilecek modelin işlemcisine dair kuvvetli emareler bulunuyor. 

Kısa süre önce basın davetlerini göndermeye başlayan HTC’de Snapdragon 615 işlemci ile gelmesi beklenen HTC Desire 820’nin performanslı bir model olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Söz konusu işlemci, 28 nanometre (nm) teknolojisi ile üretiliyor. Sistem çipinde 8 çekirdek bulunurken çekirdeklerin hepsi Cortex-A53. Bu 8 çekirdekten 4'ü 1.8 GHz'de çalışırken, 4'ü ise 1 GHz hızında çalışıyor. 64 bitlik işlemcide Adreno 405 GPU'su bulunuyor.



Roket gibi!

Çin’de HTC’nin sosyal medya üzerinden paylaştığı yukarıdaki görsele bakılırsa kartal, roket gibi figürlerle tanımlanan Desire 820 adını alacak model son derece hızlı olacak. Bu da Snapdragon 615 ihtimalini bir hayli güçlendiriyor.

HTC, uygun fiyata kaliteli cihazlar sunma yolunda Desire 820 modeli ile iyi bir adım atacağ benziyor. Almanya’da ortaya çıkacak modeled air henüz pek fazla bilgi yok ama yakın zaman içinde yeni detayların gelme ihtimali yüksek. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. 

Designed By Teknoyazilar