Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Galaxy Note 3 Neo için Android 4.4 Çıktı

Samsung'un uygun fiyatlı Galaxy Note 3 modeli Galaxy Note 3 Neo'ya, Android 4.4 KitKat güncellemesi nihayet geldi. Note 3'e artık daha da benzeyen Neo'ya bakalım neler gelmiş?



Samsung'un 2013'ün Eylül ayında tanıttığı Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 10.1 2014 Edition modellerinden sonra, 2014'ün ilk aylarında daha uygun fiyatlı Galaxy Note 3 Neo aileye dahil edilmişti.

Özellik ve form faktör olarak Galaxy Note 2'nin, Galaxy Note 3'e benzetilmiş hali diyebileceğimiz ürün, 720p çözünürlüğünde 5.5 inçlik Super AMOLED ekrana ve yine Note 2'ye benzer hatlara sahip. Detaylara indiğimizde ise görünüm olarak da Note 3'e benzetilmiş.

Donanım olarak Note 3 ile Note 2 arasında kalan Note 3 Neo,  2 + 4 çekirdekli Samsung'un Exynos işlemci çözümünü kullanıyor. Cihazda yine 2 GB RAM ve Note ailesinin klasiği S-Pen de bulunuyor.

İlk olarak Android 4.3 olarak piyasaya sürülen ürüne Samsung, uzun zamandır güncelleme vermemişti. Android 4.4.2 ve sonrasında gelen 4.4.3 ve 4.4.4 güncellemesini bekleyen kullanıcılar için sevindirici bir haberimiz var.

Güncelleme neler getiriyor?

Samsung, Hindistan'da Galaxy Note 3 Neo için Android 4.4.2 tabanlı KitKat güncellemesini yayınladı. 495 MB büyüklüğündeki güncelleme, Android KitKat ile beraber gelen performans iyileştirmelerini bünyesinde barındırıyor. Ayrıca beyaz üst bar ikonları, artırılmış batarya performansı, bekleme ekranında müzik çalarken tam ekran albüm görünümü, kablosuz yazdırma başta olmak üzere pek çok ekleme, KitKat güncellemesiyle Galaxy Note 3 Neo'ya geliyor

Designed By Teknoyazilar