Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Nokia'dan HTC'ye Hoş Geldin Tweeti

Son yıllarda tanıttığı Windows Phone işletim sistemli telefonlar ve Microsoft ortaklığı ile öne çıkan Nokia, One M8’in Windows Phone sürümüne hoş geldin dedi.




Sene başından beri resmi bir Microsoft firması olan Nokia, HTC’nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı ve detaylarını buradaki haberimizde sizlerle paylaştığımız akıllı telefonu One (M8) for Windows’a hoş geldin dedi.

Platforma çıkan modeller arttıkça Windows Phone ekosisteminin gelişiminin artacağını bilen Nokia, bu yüzden HTC'ye merhaba dedi.

Nokia’nın İngiltere’deki resmi Twitter hesabından paylaşılan görsel ve yazıda HTC’nin tekrardan Windows Phone ile çalışan akıllı telefon üretmesine memnun olduğunu söyleyen Nokia, aynı zamanda HTC için “Frenemies” yani “rakip dostlar” tanımını da kullandı.

Hey @HTC, it’s a pleasure to have you back on Windows Phone! #Frenemies pic.twitter.com/6qsuHNsCV7

— Nokia UK (@nokia_uk) August 22, 2014


Microsoft bunu sıkça yapıyor

Geçtiğimiz yıl Playstation 4 ve Xbox One’ın ilk tanıtıldığı zamanda da Playstation 4 için Sony’yi Twitter üzerinden tebrik eden Microsoft, iş ortaklığı bulunan rakipleri ile sosyal medya üzerinden konuşmayı seviyor. Microsoft her ne kadar kendi telefon üreticisine sahip olsa da, HTC’nin ya da başka bir firmanın ürettiği Windows Phone’lar da Microsoft için büyük bir gelir kaynağı. 

Designed By Teknoyazilar