Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Star Wars: Commander'ı İndirin

Clash of Clans’tan ilham alınarak LucasArts ve Disney tarafından birlikte geliştirilen Star Wars: Commander, iOS platformu için ücretsiz olarak indirilmeye hazır…




Star Wars’un mobil platform dünyasına gelen en yeni oyunu, evrensel içerik halini alarak iOS platformu için indirilmeye hazır hale geldi. Türkiye’de de tüm dünyada olduğu gibi yoğun ilgi gören strateji oyunu Clash of Clans’a benzerliği ile dikkat çeken yeni oyun Star Wars: Commander adını alıyor.





Disney ve LucasArts’ın birlikte geliştirdiği oyun, Galaksilerarası Sivil Savaş Dönemi’nde geçiyor. İmparatorluk ya da İsyancılar olmak üzere iki oynanabilir alternatif sunuluyor, bu ikisinden birini seçerek mücadeleye başlıyorsunuz. Üs kurup ardından kendinizi geliştirmeniz ve askeri birimlerle karşı ırka saldırmanız mobil oyunun ilerleme safhasını oluşturuyor. Savaşlar, tam anlamıyla Clash of Clans yapısında...






Heyecan dolu

Oyunda bazı ikonlaşmış karakterleri de yardımına çağırabilmeniz mümkün. Örneğin AT-AT ve Tie Fighters size yardıma gelebilir. Özel görevler, gelişmiş grafikler ve keyifli oynanışı ile Star Wars: Commander son dönemin en iyi oyunlarından. 56.9 MB boyutlu oyunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Android'e de gelecek

Oyunun yalnızca iOS için indirilebilir olduğunu belirtmiştik, Android ve Windows Phone sürümünün de yakında yayınlanması bekleniyor.

Designed By Teknoyazilar