Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Galaxy Mega 2 Satışa Çıktı

Asya’dan gelen bir habere göre Samsung Galaxy Mega 2, Malezya’da ön siparişe sunuldu. 6 inç ekrana sahip dev phablet'in özellikleri ve fiyatı umut vaat ediyor...

Samsung Galaxy Mega 2, ABD’de FCC kayıtlarında ortaya çıkmasının ve ardından da kısa süre önce Çin Sertifikasyon Merkezi kayıtlarında bulunmuştu. Samsung’un bütçe dostu bir phablet ile geleceğine dair emareler şimdiye kadar modelin özelliklerini kapsıyordu; ancak Asya’dan gelen bir haber fiyatının da ortaya çıkardı.



Malezya’da SenHeng adlı yetkili bir perakendeci tarafından listelenen Samsung Galaxy Mega 2, 1299RM’den yani 411 dolardan ön siparişe sunuldu. Fiyat Malezya için biraz yüksek bulunsa da Türkiye pazarıyla ilişkilendirildiğinde 1500 TL’nin altında gelebileceği yönünde bir tahmin yersiz olmayacaktır.


Galaxy Mega 2 özellikleri

Samsung Galaxy Mega 2, 6 inçlik bir hayli büyük boyutlu bir phablet. 1280 x 720 HD TFT ekran, 1.5GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci, 1.5 GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, microSD kart desteği gibi özelliklere sahip. Henüz bu yönde soru işaretleri bulunsa da Galaxy Mega 2’nin işlemcisinin Exynos olacağı tahmin ediliyor. 8 megapiksellik arka kamera ve Android 4.4 KitKKat ise diğer öne çıkan özellikleri.

Modelin Galaxy Note 3 benzeri yapay deri ve dikişlere sahip olduğu; Galaxy S5’e de yapısal olarak benzediği yayınlanan görsellerde dikkat çeken öğeler arasında. Şık ve büyük bir akıllı telefon düşünenler için uygun fiyatlı bir alternatif olabilir. Cihazın Almanya’da Galaxy Note 4 ile birlikte tanıtılma olasılığı bulunuyor.


Designed By Teknoyazilar