Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

LG, G Watch R'yi Gösterdi

Geçtiğimiz günlerde yuvarlak ekranlı akıllı saati G Watch R ile ilgili bir video yayınlayan LG, Facebook sayfasında merak edilen cihazı hafifçe gösterdi.



Geçtiğimiz günlerde buradaki haberimizde sizlerle paylaştığımız yuvarlak ekranlı akıllı saat LG G Watch R’nin IFA 2014 etkinliğinde tanıtılacağı bilgisi gündeme bomba gibi düşmüştü. LG’nin bu kadar kısa süre içerisinde ikinci bir akıllı saat tanıtması bazı kişiler tarafından tepki ile karşılansa da, bu tepkiler saatin tanıtılmasını engelleyemedi. 

Teknoloji dünyasının oldukça merak ettiği yuvarlak ekranlı G Watch R için bugün bir görsel yayınlandı. LG’nin resmi Facebook hesabından yayınlanan görselde saatin tanıtılacağı yere vurgu yapılırken, görselin ortasında G Watch R’nin bir bölümü net biçimde gözüktü.




Tam yuvarlak ekran

LG’nin akıllı saati Moto 360’ın yarı yuvarlak ekranına karşı tam yuvarlak ekran ile gelecek. Moto 360’ın alt bölümünde yer alan siyah bölüm çok fazla dikkat çekmese de ekranın tam yuvarlak statüsü kazanmasını engelliyor. LG G Watch R’de ise durum biraz daha farklı. Moto 360’a oranla daha ince çerçevelere sahip olan akıllı saatin ekranının altında üstünde ya da yanlarında herhangi bir kesilme bulunmamakta.
Designed By Teknoyazilar