Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Google Satın Almalara Doymuyor!

Gerçekleştirdiği satın almalarla sık sık gündeme gelen Google durmak bilmiyor. Şirket, son olarak Kaliforniya merkezli bir tasarım firmasını bünyesine kattı.


Internet devi Google, teknoloji dünyasında en çok satın alma gerçekleştiren şirketlerin başında geliyor. Verilere göre, 2010 yılından beri neredeyse her hafta irili ufaklı bir satın alımına imza atan şirket, son dönemde de bu geleneği hız kesmeden sürdürüyor.

Ağustos'ta dördüncü satın alma

Ağustos ayında Directr, Emu ve Jetpac uygulamalarını satın alan Google, son olarak Kalifornia merkezli Gecko Tasarımı da bünyesine kattı. Endüstriyel tasarım alanında faaliyet gösteren şirketten gelecek projelere katıkıda bulunması için yararlanılacak.

Önemli projelere imza atacak

Gecko Tasarım'ın katkı sağlayacağı Google ürünleri ve projeleri arasında sürücüsüz araba, Google Glass ve Project Loon gibi oldukça önemli çalışmalar bulunuyor.




Birçok üründe imzası var

Tasarım şirketinin portfolyosu Google'ın birçok alanda deneyimlerinden yararlanabileceğini de ortaya koyuyor. Slingbox medya akış aygıtı, HP Touchsmart PC serisi, Fitbit aktivite izleyici gibi ürünler Gecko Tasarım'ın imzasını taşıyan örnekler arasında. Bakalımtasarım alanında güç kazanan Google yeni projelerle karşımıza çıkacak mı?

Designed By Teknoyazilar