Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Galaxy Gear 3 Yakında Gelebilir!

Samsung'un gelecek nesil akıllı saati Galaxy Gear 3 ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Kavisli ekrana sahip olacağı iddia edilen yeni saatin gelecek ay tanıtılabileceği söyleniyor.


Samsung, yeni akıllı saati Galaxy Gear 3 ile teknoloji severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz Eylül ayında Galaxy Gear ile ilk akıllı saatini piyasaya süren Samsung, bir yıl için toplam 5 model tanıtarak bu alanda model çeşitliliğine önem vereceğini gösterdi.

Galaxy Gear 3'e yeni tasarım

PocketNow sitesinin iddialarına göre, Samsung'un 6. akıllı saati Galaxy Gear 3, Eylül ayı içerisinde tanıtılabilir. Gelecek modelin tasarımına dair bazı ayrıntılar da ortaya çıkmış durumda. Yeni saatin dikdörtgen ve belirgin kavisli bir ekrana sahip olacağı öne sürülüyor. Galaxy Gear 2'nin kare ekranı yerine boyuna genişleyen bir tasarımla gelmesi beklenen Galaxy Gear 3'ün yan çerçeveleri de incelecek.



Kamerası olmayabilir

Kaynakların bir diğer iddiası ise, Samsung'un yeni akıllı saatinde kamerayı kaldırarak hücresel radyo özelliğine yer vermiş olabileceği yönünde. Buna rağmen, Galaxy Gear 3'ün bu yılın başlarında ortaya çıkan ve Galaxy Solo olarak anılan dahili SIM kart girişli model olup olmadığı bilinmiyor. Bakalım Samsung yeni saatinde nasıl sürprizlere yer verecek?



Designed By Teknoyazilar