Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

The Witcher 3: Wild Hunt'tan Yeni Video

CD Projekt Red'in ve The Witcher serisinin merakla beklenen yeni oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için PAX 2015 etkinliğinden yeni oynanış videosu geldi.



CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve bu yılıın merakla beklediğimiz oyunları arasında yer alan The Witcher 3: Wild Hunt için PAX 2015 oyun etkinliğinden yeni bir oynanış videosu ve iki adet yeni ekran görüntüsü yayınlandı.

Yayınlanan ekran görüntüleri ve oynanış videolarıyla heyecanımızı ikiye katlayan yapımcı ekip, ayrıca oyunun yeni nesil konsollardaki performansı hakkında da bilgiler sundu. Paylaşılan bilgilere göre Witcher 3, PlayStation 4 konsolunda 1080p 60 FPS performans verecek iken, Xbox One konsolunda ise 900p 30FPS performansında oynanabilecek.




Özellikle serinin önceki oyunlarına göre sunacağı daha geniş dünyasıyla dikkatleri üzerine çeken yapım, ayrıca grafik kalitesi yönüyle de merakmızı en üst seviyeye çıkarıyor. RPG ögelerini aksiyon ve açık dünyayla birleştirerek bizlere sunacak olan The Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs'ta PS 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.



Ayrıca, The Witcher 3 için gelecek olan tüm DLC'lerinin ücretsiz olacağını hatırlatmakta fayda var. CD Projekt'in oyuncu odaklı böyle bir yol çizmesiyle birlikte oyuncuların gönlünde önemli bir yer sahip oldu. 

Designed By Teknoyazilar