Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Honor 6 Plus Türkiye'ye Gelecek mi?

Huawei'nin yeni nesil akıllı telefonu Honnor 6 Plus, oldukça uygun bir fiyat etiketiyle İngiltere'de satışa sunuldu. Peki ülkemizde de satışa sunulacak mı?



Huawei’nin en inovatif telefonlarından birisi olan ve ülkemize getirilmemesi için tuhaf bir şekilde direnilen Honor 6 Plus, İngiltere’de 299.99 £’dan satışa sunuldu. Bu fiyat Türk parasına göre 1230 TL civarlarında bir fiyata karşılık gelmekte olduğunu da hatırlatalım. Tabii vergiler ve üzerine eklenecek ek karlar da ayrı bir konu.

Honor 6, anavatanı Çin’de ise 379 dolara satılıyor. Ülkemizdeki vergileri ve harçları da bu fiyata eklersek karşımıza Huawei Ascend Mate 7’den bile daha düşük bir fiyata satılabilecek bir ürünle karşı karşıya kalabileceğimizi öngörmekteyiz.



Honor 6 Plus'ın özellikleri nedir?

Honor 6 Plus arkada çift kamera ile gelen ve HTC One M8’deki gibi tek kamerayla değil 2 kamerayla’da çekim yapabilen ender telefonlardan birisi. Teknik özellikleri bakımından oldukça başarılı bulduğumuz bu ürün Avrupa için oldukça uygun sayılabilecek bir fiyattan satılmaya başladı. Honor 6 Plus; 5,5 inç Full HD IPS bir ekrana, Mate 7’de de kullanılan Krin 925 işlemciye, 3 GB sistem belleğine, 16 ve 32 GB dahili hafızaya, 128 GB hafıza kartı desteğine ve en önemlisi 2 adet 8 megapiksel değerinde kameraya ve 3600 mAh pil gücüne sahip.



Designed By Teknoyazilar