Teknolojiyi Bizimle Seviceksiniz


Yeni Haberler

Mac için Office 2016 Önizlemesi Yayınlandı!

Microsoft, Mac için Office 2016'nın önzilemesini tüm kullanıcılara sundu. Gelecek sürümü şimdiden denemek için önizleme sürümünü Mac'inize kurabilirsiniz.



Office yazılımını hem PC hem mobil platformda geliştirmeyi sürdüren Microsoft, en büyük rakibi Apple'ı da ihmal etmiyor. iOS ve Mac için uygıulamalar geliştiren şirket, son olarak Mac için Office 2016'nın önizlemesini tüm kullanıcıların denemesine sundu.

Sadece 10.10'a yüklenebiir

Mac kullanıcılarının abonelik gerektirmeden indirerek cihazlarına kurabileceği Mac için Office 2016 önizlemesi, sadece OS X 10.10 Yosemite cihazlara yüklenebiliyor. 2011 yılından beri major güncelleme almayan MS Office: Mac yazılımı özellikle alışkanlıklarını terk edemeyen OS X kullanıcıları için oldukça önemli. Her ne kadar birçok Mac sahibi Microsoft Office'e ihtiyaç duymadan yerleşik Keynote, Pages, Numbers ve Mail uygulamalarını kullanabilse de, bazı durumlarda MS Office çözümü gerekli olabiliyor. 


Hemen indirin!

Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Outlook uygulamaları ile gelen Office Mac 2016 önizleme sürümü, 2.5 GB ile 6 GB arasında bir alan gerektiriyor.



Designed By Teknoyazilar